Despre noi

Fabrica de stingatoare Victoria Industry Fire SRL a luat fiinta din dorinta unor oameni care si-au dorit produse romanesti, fabricate in Romania.

Credem cu tarie în Romania, în forța pe care fiecare o are în el să facă țara lui mai bună, investind în ea si în romani.

Credem ca in aceasta tara este loc pentru productie (nu numai de stingatoare de incendiu). Cand toata lumea importa, noi vrem sa producem.

Ni s-a spus in multe feluri: ca suntem nebuni, ca de ce nu cumparam de afara si vindem aici, ca am inventat noi roata, …. dar de fiecare data am rabdat si am continuat ceea ce am inceput.

Astfel, dupa o munca sustinuta de 2 ani de cercetari, cu ajutor de la Dumnezeu si pasi marunti am reusit sa obtinem primele autorizatii pentru tip productie stingatoare de incendiu.

Acesta este doar inceputul, urmând sa dezvoltam si alte produse din gama prevenirii si stingerii incendiilor, sa facem din Victoria Industry Fire SRL un brand de tara, recunoscut la nivel international.

Stim ca avem ambitii mari, dar credem in ceea ce facem si nu ne vom opri.

Stingatoarele de incendiu (toate tipurile) fiind încadrate ca MIJLOACE TEHNICE pentru apărare împotriva incendiilor, intră sub incidența Ordinului Nr. 88 din 2 aprilie 2012, privind aprobarea Metodologiei de certificare a conformităţii în vederea introducerii pe piaţă a mijloacelor tehnice pentru apărarea împotriva incendiilor, emis de Ministerul Administrației și Internelor, publicat în Monitorul Oficial nr. 239 din 9 aprilie 2012 (Anexa 1, punctul 1 și 2).

Pentru producție, import, distribuție și comercializare legal în România, și pentru a fi sigur că beneficiarul cumpără un produs certificat acesta trebuie să se regăsească în Lista Produselor Certificate / Notificata, disponibilă pe site-ul www.igsu.ro, actualizată de 2 ori pe lună.

Stingătoarele produse de Victoria Industry Fire SRL sunt testate în laboratoare acreditate la nivel european, îndeplinesc cerințele prevăzute de standardele în domeniu (naționale și europene) și sunt publicate în lista menționată mai sus.

Stingatoare VICTORIA - marca inregistrata